Hee vriendjes ! Ik ben jullie niet vergeten hoor!

Herstel en detective werk.

Maar ehhhh... ik had het druk... met herstellen van de bijtwonden in mijn (fraaie) billen... en daarna natuurlijk met het nemen van revanche op mijn aanvaller. Dat voorafging aan het nodige detective werk; getuigen horen, posten in het donker, afluisteren en toen natuurlijk de confrontatie...

Bubba R. de Vries

Bubba R. de Vries

'Schrijversstaking'..

Naast het uitvoeren van mijn macho activiteiten schijn ik dan ineens af te moeten vallen (ècht..) schijn ik (!) tè dik te zijn. Kennelijk is het schoonheidsideaal weer aangepast. (who knew)

Mijn abbs #Bubba

Mijn abbs #Bubba

Anyway; om eerlijk te zijn word ik een tikje humeurig van dit moderne low calorie gedoe. Vandaar dat ik een kleine staking heb uitgevoerd.. (helaas zonder resultaat in de voerbak)..

Dus... ik ga maar weer van start!

 

Volgende week het verhaal over een zéér zéér dierbare vriendin!