De visie van Katnapolsky Kattenhotel

Voor ons het belangrijk dat de gasten zich fijn voelen tijdens hun logeerperiode in Katnapolsky. Elke gast observeren we dan ook individueel om er achter te komen wat hij/zij nodig heeft om zich hier fijn te voelen. Want onze gasten hebben veel met elkaar gemeen, maar elke kat is anders en elke kat wil bijvoorbeeld, op een andere manier benaderd worden. We respecteren dat en laten de kat aangeven hoe ver hij/zij ons wil toelaten en in welke tijdsbestek. Dit is een boeiend onderdeel van het werken met katten.  

 
 
“WIJ VINDEN HET BELANGRIJK DAT DE GASTEN ZICH FIJN VOELEN TIJDENS HUN LOGEERPERIODE IN KATNAPOLSKY KATTENHOTEL”
 
Katnapolsky_Kattenhotel_het_beste_kattenhotel_van_.jpg

Eigen Plekje

We zijn er van overtuigd dat katten gesteld zijn op een eigen veilige plek. Daarom verblijven onze gasten in Katnapolsky kattenhotel in een eigen suite. Gasten die al samenwonen en elkaars aanwezigheid op prijs stellen mogen samen in 1 suite verblijven. Overigens is er ook altijd de mogelijkheid om 2 suites te koppelen.

Katnapolsky Kattenhotel het beste kattenpension van Nederland

Opgeschud dekbedje

Voor elke gast leggen we een heerlijk dekbedje met een gestreken overtrekje klaar. Elke ochtend tijdens het schoonmaken  worden de dekbedden opgeschud en de overtrekken zonodig vervangen.

Welke kat ligt er nu niet graag op een schoon dekbed?

Katnapolsky kattenhotel de beste plek voor je kat

Gevulde buikjes

Katten eten graag en voelen zich prettig als hun maagje gevuld is. Daarom serveren we het voer in 4 voerrondes uit. Om ca 8:00 en 13:00 uur serveren we brokjes. Rond 17:00 uur krijgen de gasten die het van hun eigenaar mogen hebben, natvoer. Omdat de meeste katten graag ’s nachts eten serveren we de laatste brokjes 's avonds voor het slapen gaan.

 
 
Katnapolsky_kattenhotel_met_goede_supervisie.jpg
“BIJ BINNENKOMST WORDEN ALLE GASTEN GEWOGEN”
 

Goede supervisie

Naast het comfort en de behaaglijke sfeer is er in Katnapolsky een goede supervisie. Bij het inchecken worden de gasten gewogen en het gewicht wordt, indien daar aanleiding toe is, regelmatig gecontroleerd.

Verder ligt er bij het inchecken al een ‘suitekaart’ voor de gast klaar, waarop we dagelijks noteren hoeveel er wordt gegeten en gedronken. Ook de hoeveelheid urine en ontlasting wordt daarop genoteerd. Op deze wijze kunnen we direct en adequaat reageren op onregelmatigheden. 

 
Katnapolsky_kattenhotel_uitdagende_speelkamer.jpg

Spelen

Natuurlijk is er voor de gasten ook een boeiende speelkamer, waar ze ook individueel (of met hun huisgenootjes) kunnen vertoeven. Maar ook tijdens een van de knuffelrondes vinden we het leuk een balletje met de gasten te gooien.  

Nox.jpg

Rustgevende muziek

Overdag draaien we voor onze gasten rustige jazzmuziek, en zorgen we er altijd voor dat er een rustige sfeer heerst in het kattenhotel. 

 
Katnapolsky Kattenhotel het beste kattenhotel van nederland

Heerlijke temperatuur

De behaaglijke sfeer wordt verder ondersteund door ons verwarming- en koelsysteem. Onze gasten kunnen in elk seizoen dus rekenen op een heerlijk aangename temperatuur.

Bovendien zorgt het luchtbehandelingssysteem  van Katnapolsky kattenhotel er voor dat 6 keer per uur de lucht in alle afdelingen wordt ververst. 

Geen lijfelijk contact met andere katten

Onze gasten komen niet met elkaar, elkaars voer of kattenbak in contact. Want ook in de speelkamer verblijven ze alleen of met hun huisgenootjes, maar nooit met andere, voor hun vreemde, katten.

Knuffelrondes

We vinden het vanzelfsprekend heerlijk om fysiek met onze gasten bezig te zijn. Daarom maken we een aantal zogenaamde ‘knuffelrondes’ op een dag. Elke gast krijgt één op één de aandacht die hij/zij graag wil. De één wil knuffelen, de ander wordt liever voorzichtig geaaid en weer een ander houdt wel van ‘een goed gesprek’. Alles is mogelijk; onze gast mag wederom bepalen.