Gezondheidscheck Kattenhotel


Vaccinaties

We draaien het hotel niet alleen met heel veel liefde maar ook met veel kennis en inmiddels ervaring. Daarom zijn de vaccinaties die uw kat heeft gehad; niet alleen nu, maar ook in zijn/haar verleden van groot belang. Dat zegt namelijk alles over de antistoffen die er zijn opgebouwd in het lichaam van uw kat 

20525523_838453606312637_1538130972294265141_n.jpg

‘Het hele vaccinatieverleden telt mee’


Kattenziekte en niesziekte vaccinatie

Al onze gasten moeten zijn gevaccineerd tegen de katten- en de niesziekte. Het hele vaccinatieverleden van uw kat telt mee voor de beoordeling of uw kat is gevaccineerd volgens onze voorwaarden.


De BB vaccinatie (Bordetella Bronchiseptica)

Alleen voor katten die jonger zijn dan 1 jaar is de BB vaccinatie verplicht. Voor onze volwassen gasten vinden wij het een goede bescherming maar we stellen de vaccinatie niet verplicht.


Kader tekstfoto Bonitomooi.jpg

Twijfelt u aan de geldigheid van de vaccinaties van uw kat: neem contact op met ons.


Kies het onderwerp dat op uw kat van toepassing is

Als bewijs voor de vaccinaties dient u het originele paspoort/vaccinatieboekje te overleggen.  Het originele paspoort/vaccinatieboekje blijft hier gedurende het gehele verblijf van uw kat.


Belangrijke voorwaarden voor de logeerpartij

Kittens

Kittens mogen pas komen logeren in Katnapolsky vanaf een leeftijd van 17 weken! Zij moeten een 'boostervaccinatie' hebben gekregen èn de Bb enting. Lees meer...

 

Castratie

Alle katertjes die ouder zijn dan 6 maanden moeten gecastreerd zijn om te mogen logeren in Katnapolsky.
 

 

Verstrekken van informatie

Het is belangrijk dat u ons alle gegevens verstrekt die relevant zijn voor de juiste verzorging van, en omgang met, uw kat.

Niezen

Als uw kat chronisch niest, of sinds kort aan het niezen is, dan is het  cruciaal dat u ons hierover, voorafgaand aan de logeerpartij, informeert.

 

Algemene voorwaarden