Voor katten die jaarlijks worden gevaccineerd geldt het volgende:

Knappe T ien Samen met huisgenootje Li-La maakt hi.jpg

Wij vragen altijd vooraf een kopie van het paspoort, zodat we nooit voor verrassingen komen te staan.

Kattenziekte- en niesziekte vaccinatie.

Gaat u jaarlijks naar de dierenarts om uw kat te laten vaccineren, controleer dan in het paspoort of de geldigheid van de vaccins niet verloopt tijdens de logeerperiode van uw kat in Katnapolsky kattenhotel.

Omdat de bescherming die de vaccins bieden minder wordt naarmate de herhalingsdatum nadert, mag de geldigheid van het vaccin ook niet binnen een maand na de logeerperiode verlopen; uw kat is dan namelijk minder goed beschermd. 

In beide gevallen dient u enkele weken vóór de eerste gereserveerde dag de vaccinaties alvast te laten herhalen bij uw dierenarts. 

De niesziekte-enting biedt bescherming voor een jaar.

De kattenziekte-enting biedt bescherming voor 2 of 3 jaar, afhankelijk van de fabrikant van het vaccin

Moscow.jpg

De BB-vaccinatie (Bordetella Bronchiseptica)

Naast de 'gewone' kattenziekte- en niesziekte-entingen adviseren wij u uw kat te laten vaccineren tegen Bb. Dit vaccin wordt in de neus gedruppeld en wordt bij voorkeur apart gegeven van de 'gewone' vaccinaties. 

Let op: laat binnen 3 weken voor de eerste gereserveerde dag géén BB neusvaccinatie toedienen! Uw kat mag dan namelijk niet komen logeren in Katnapolsky kattenhotel!

Twijfelt u over de geldigheid van uw vaccinaties; raadpleeg dan uw dierenartsenpraktijk, zij kunnen u vertellen of uw kat voldoende is beschermd. Informeer uw dierenarts over onze regels.


Als bewijs voor de vaccinaties dient u het originele paspoort/vaccinatieboekje te overleggen. Het originele paspoort/vaccinatieboekje blijft hier gedurende het gehele verblijf van uw kat