Voor katten die langer dan een jaar, maar korter dan 3 jaar geleden voor het laatst zijn gevaccineerd geldt het volgende


Broederliefde bloeit op in Katnapolsky Kattenhotel.jpg

Wij vragen altijd vooraf een kopie van het paspoort, zodat we nooit voor verrassingen komen te staan.


Kattenziekte- en niesziekte vaccinatie

Als het langer dan een jaar, maar korter dan 3 jaar geleden is dat uw kat werd gevaccineerd, is het vaccinatieverleden van groot belang. Gelieve contact met ons op te nemen. Wij kunnen u snel aangeven of u kunt volstaan met één vaccinatie of dat er twee vaccinaties met een tussentijd van minimaal 2 en maximaal 6 weken tussentijd nodig zijn.

Let op: het vaccin of de vaccins hebben altijd nog een inwerktijd van 3 weken nodig.

De niesziekte-enting biedt bescherming voor een jaar.

De kattenziekte-enting biedt bescherming voor 2 of 3 jaar, afhankelijk van de fabrikant van het vaccin.


Bordetella Bronchiseptica

Naast de 'gewone' kattenziekte- en niesziekte-entingen adviseren wij u uw kat te laten vaccineren tegen Bb (Bordetella Bronchiseptica). Deze enting wordt bij voorkeur apart gegeven van de 'gewone' vaccinaties. 

Let op: laat binnen 3 weken voor de eerste gereserveerde dag géén BB neusvaccinatie toedienen! Uw kat mag dan namelijk niet komen logeren in Katnapolsky! 


Als bewijs voor de vaccinaties dient u het originele paspoort/vaccinatieboekje te overleggen. Het originele paspoort/vaccinatieboekje blijft hier gedurende het gehele verblijf van uw kat.