De suites die wij hebben ontworpen en gebouwd voor Katnapolsky kattenhotel zijn bijzonder sfeervol en royaal.
 
 

Voor onze gasten zijn er verschillende type suites

Katnapolsky kattenhotel kattenpension cathotel cat hotel
Katnapolsky kattenhotel cathotel cat hotel seniorenkat seniorcat

Katnapolsky suite

De suites die wij hebben ontworpen en gebouwd voor Katnapolsky kattenhotel zijn bijzonder sfeervol en royaal. Voor onze gasten zijn er verschillende type suites. 

Voor onze gasten die fysiek goed vooruit kunnen reserveren we een Katnapolsky suite. Deze suites zijn uitgevoerd in 3 etages die ieder een eigen functie vervullen.

Senioren suite

Voor de gasten die echt van hun oude dag aan het genieten zijn en die aan lenigheid hebben moeten inboeten, zijn er aangepaste Seniorensuites die gelijkvloers zijn uitgevoerd. Deze overzichtelijke en ruime suites zijn gelegen in een rustige kamer waar de thermostaat een tikje hoger staat dan in de andere kattenverblijven.


Katnapolsky-Suites-05.jpg

 

Herstelsuite

Ook gasten die tijdelijk intensieve zorg nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze aan het herstellen zijn van een operatie, worden verzorgd in Katnapolsky kattenhotel. 


 

Speelkamer

Voor onze gasten hebben we een boeiende speelkamer gebouwd. Zij verblijven in de speelkamer altijd alleen of met hun huisgenootjes, maar nooit met andere, voor hun vreemde katten. Dat betekent dat de gasten op hun gemak en in hun eigen tempo de hele ruimte kunnen verkennen.

nieuwe speelkamer heb foto's niet meer los.jpg

Katnapolsky kattenhotel cat hotel kattenpension

Quarantaine

Geheel gescheiden van alle kattenverblijven en via een aparte ingang te bereiken, beschikken we over een quarantaineruimte. 

 

De quarantaineruimte is er voor bedoeld om gasten, waarvan wij vermoeden dat ze lijden aan een overdraagbare aandoening, te kunnen scheiden van de overige gasten.


“Katten genieten van rustige muziek”