Als u het vaccinatieboekje van uw kat niet kunt vinden gelden de volgende regels

Kader tekstfotojazzcat2.jpg

Wij vragen altijd vooraf een kopie van het paspoort, zodat we nooit voor verrassingen komen te staan.

Originele paspoort/vaccinatieboekje 

Katnapolsky dient altijd in het bezit te zijn van het originele paspoort/vaccinatieboekje tijdens de logeerperiode van uw kat. Als u ooit een boekje heeft gehad maar het niet kan vinden, dan dient u aan uw dierenarts een nieuw boekje te vragen. Hierin dient de dierenarts melding te maken van alle vaccinaties uit het verleden, en dus niet alleen de laatste vaccinatie(s) (!)

Indien dit verleden niet te achterhalen is dient uw kat een 'boostervaccinatie' te krijgen. Dit houdt in dat uw kat twee keer moet worden gevaccineerd, met minimaal 2en maximaal 6 weken tussentijd. Pas 3 weken na de tweede vaccinatie is uw kat voldoende beschermd. 

Uw kat kan dus pas 3 weken na de boostervaccinatie komen logeren in Katnapolsky. 


Bordetella Bronchiseptica

Naast de 'gewone' kattenziekte- en niesziekte-entingen adviseren wij u uw kat te laten vaccineren tegen Bb (Bordetella Bronchiseptica). Deze enting wordt bij voorkeur apart gegeven van de 'gewone' vaccinaties. 

Let op: laat binnen 3 weken voor de eerste gereserveerde dag géén Bb neusvaccinatie toedienen! Uw kat mag dan namelijk niet komen logeren in Katnapolsky!


Als bewijs voor de vaccinaties dient u het originele paspoort/vaccinatieboekje te overleggen. Het originele paspoort/vaccinatieboekje blijft hier gedurende het gehele verblijf van uw kat.