Catcab, de nieuwe service van Katnapolsky kattenhotel

Deze 'kattentaxi' kan geboekt worden voor zowel het vervoeren van katten van huis naar Katnapolsky kattenhotel, als het vervoeren van katten van Katnapolsky kattenhotel naar huis.

 

Thuiskomen, koffers uitpakken,

koffie zetten, en dan gaat de bel....

 

Landelijk klantenbestand

De klanten van Katnapolsky kattenhotel komen uit heel Nederland. Als klanten zelf wat later op de dag landen op Schiphol lukt het vaak niet om de kat(ten) nog dezelfde dag op te halen in Nuenen. Daarvoor zetten we nu al regelmatig de Catcab in.

Onze klanten kunnen zelf aangeven hoe laat ze de Catcab voor de deur willen hebben.

Instructies voor de chauffeur

De chauffeurs volgen de strikte regels die Katnapolsky kattenhotel heeft opgesteld voor het vervoer van onze gasten. Zo mogen ze niet roken in de auto (als dat al zou mogen van de baas), geen harde muziek draaien, en onder geen beding de kattenmanden openen. Dat laatste spreekt natuurlijk voor zich, en toch verzegelen wij voor alle zekerheid alle kattenmanden die door de Catcab naar huis worden gebracht.

De paspoortjes en eventueel het zelf meegebrachte voer en/of speeltjes/mandjes worden eveneens met de Catcab thuisgebracht.