Onze dierenarts

Dierenkliniek Nuenen 

Katnapolsky kattenhotel werkt prettig en intensief samen met Wouter Mackay en Rob Groenen van Dierenkliniek Nuenen.  

Wanneer wij het nodig vinden om voor uw kat onze dierenarts in te schakelen, dan wordt u daar, als u bereikbaar bent, vooraf van op de hoogte gesteld. 

Door onze ervaring vallen onregelmatigheden, zoals bijvoorbeeld ‘uitzonderlijk veel drinken en plassen’ ons makkelijk op, terwijl dat voor u thuis niet altijd even duidelijk hoeft te zijn. Misschien omdat u geen vergelijk heeft, of omdat uw kat uit de vijver drinkt en altijd gewend is om buiten te plassen. Omdat we weten dat de kwaliteit van leven en de verwachte levensduur van een kat met de symptomen uit dit voorbeeld verbeterd kan worden als de oorzaak bekend is en met de behandeling kan worden gestart, gaan we graag met hem/haar naar onze dierenarts.

Dit is maar een voorbeeld, maar dit is wel een symptoom dat wij regelmatig signaleren. In dit voorbeeld, bellen wij u om onze waarneming te vertellen, advies te geven en de te nemen stappen te bespreken.

Na ons bezoek aan de dierenarts wordt u opnieuw op de hoogte gebracht, en bij het ophalen van de kat krijgt u een goede uitleg en instructies. Uiteraard is onze dierenarts altijd bereid u persoonlijk nog te woord te staan.

Het dossier van uw kat bij uw eigen dierenartsenpraktijk blijft compleet, omdat onze arts hun altijd op de hoogte zal stellen.. 

De gemaakte kosten zullen op uw factuur worden opgevoerd.