De voeding die wij aan onze gasten serveren

Kieskeurige eters 

Katten zijn echte vleeseters en zijn zeer kieskeurig als het over eten gaat. Katnapolsky voert de hoogwaardige en natuurlijke  kattenvoeding van Jarco.   

De Jarco Natural Cat Care-voeding bevat natuurlijke  ingrediënten en is vrij van chemische antioxidanten, geur- kleur en smaakstoffen. Zij bieden de kat gevarieerde smaken,  toegespitst op leeftijd, gewicht, lichaamsbeweging, gevoeligheid van maag- darmstelsel etc.

 

Elke dag serveren we

ook natvoer aan

onze gasten. 

 

Vier voerrondes

Katten eten graag en voelen zich prettig als hun maagje gevuld is. Daarom serveren we in Katnapolsky kattenhotel het voer in 4 voerrondes uit. Om ca 8:00 en 13:00 uur serveren we brokjes. Rond 17:00 uur krijgen de gasten die het van hun eigenaar mogen hebben, natvoer. Omdat de meeste katten graag ’s nachts eten is onze laatste voerronde rond 21:00-22:00 uur. 

 

Speciaal dieet 

Dierenartsen kunnen speciale diëten voorschrijven die toegespitst zijn op de gezondheidsklachten van uw kat. Dit speciale voer zorgt er voor dat de gezondheidsklachten van uw kat beperkt blijven. Veel voorkomend zijn nierdiëten, blaasgruisdiëten en diëten voor katten met voedselallergieën. Deze diëten zijn alleen op voorschrift van de dierenarts verkrijgbaar, en daarom moet u dit voer zelf meebrengen voor de gehele logeerperiode van uw kat. Omdat uw kat in een eigen suite verblijft en alleen bij zijn/haar eigen voerbakje kan bent u er zeker van dat uw kat alleen zijn/haar eigen voer kan eten. 

 

Maatwerk voeding 

Indien uw kat om een fysieke reden gewend is aan een aangepast voedingspatroon, dan houden we daar graag rekening mee. Krijgt u kat vanwege een gevoelige maag bijvoorbeeld meerdere keren per dag natvoer, dan is het voor ons geen enkel probleem daar rekening mee te houden.